Dylan is een enthousiaste man vol van geloof en passie, hij is gefocust op zijn doelen en wil koste wat het kost die doelen bereiken.

Als God gesproken heeft in zijn leven, dan neemt hij Gods beloften letterlijk en jaagt die achterna.

Dit kan Dylan doen omdat hij een fantastische vrouw naast zich heeft, die hem van harte ondersteunt, maar ook soms de teugels aantrekt als dingen uit balans dreigen te raken.

Dylan spreekt op grote conferenties in het buitenland waar velen tot geloof komen, maar ook voor Nederland heeft hij de wens om met een wagen met podium door het land heen te trekken naar de steden om daar het evangelie te prediken in de kracht van de Heilige Geest met de tekenen en wonderen die daarop volgen. Er zijn al hele bijzondere dingen gebeurd als Dylan op straat staat te getuigen van zijn Heer en Heiland Jezus Christus, blinde ogen werden geopend doven gingen horen en mensen die in een scootmobiel zaten gingen weer lopen en nog veel meer.

Dylan heeft stichting One for Christ in het leven geroepen. Dylan ziet het als zijn van God gegeven opdracht, mensen vinden en redden voor Jezus Christus. Maar als mensen gered zijn, dan moeten ze ook ergens thuis gaan komen waar ze een warme groep mensen vinden die hen kunnen helpen om sterk te worden in hun geloof.

Omdat Dylan gelooft in de gemeente als Gods voorziening voor mensen en Zijn middel om mensen een thuis te bieden, te laten groeien zodat ze sterk worden en daardoor ook zelf het geloof weer uit gaan leven, heeft hij One for Christ opgezet.

Een project waarbij iedereen die iemand, waar dan ook ter wereld, het evangelie uitlegt en degene neemt Jezus aan de gelegenheid geeft om een gemeente voor zo’n persoon te vinden in de plaats waar hij woont of daar dichtbij. Een app die precies aangeeft waar daar ergens in de buurt een gemeente of kerk is die graag deze mensen verder willen helpen!