INFORMATIE VOOR EVANGELISATIETEAMS

BEN JIJ EEN EVANGELIEVERSPREIDER?

Header_informatie

Als wij samenwerken zullen wij ook effectiever zijn in Gods Koninkrijk.

Ik hoop en bid dat wij allemaal krachtig het Evangelie gaan verspreiden en de oogst verdelen onder de kerken, zodat het Lichaam van Christus opgebouwd wordt.

Je kent het wel dat je op straat bezig bent om het Evangelie bekend te maken en de persoon(en) waarmee je bezig bent wordt aangeraakt door de Heilige Geest. Hij of zei ontvangt een genezingswonder of een persoonlijke profetie of hij of zei wordt intens aangeraakt door de Liefde van Jezus.

Heel graag willen wij contact houden met de personen, maar dat kunnen wij gewoon niet bij iedereen doen. Daarom is One for Christ de uitkomst om samen te werken met kerken en Evangelie verspreiders vanuit de hele wereld.

HOE WILLEN WE HET AANPAKKEN?

Je moet je voorstellen dat iemand helemaal onbekend is met het Evangelie en ineens maakt diegene iets bovennatuurlijks mee. De kracht van God komt even je leven in. Geloof me, je kan het niet bevatten en je wereld kan even op zijn kop staan. Wij moeten hier onze verantwoordelijkheid innemen. Door uit te leggen wat diegene meemaakt is het ook onze verantwoording om nazorg te bieden.

Dankzij One for Christ kunnen wij snel een kerk vinden in hun regio waar zij vandaan komen. Door op een icoontje te drukken waar zij wonen komen krijgen wij de gegevens van de kerk. Er wordt gelijk een eerste indruk gegeven met foto’s en een intro tekst met een link naar hun website.

Met toestemming vragen wij of wij hun mogen voorstellen aan de kerk. Na het krijgen van toestemming schrijven wij een korte mail naar de kerk met wat er zojuist gebeurd is met de persoon. Ook vertellen wij de persoon dat zij is een kijkje moeten nemen.

goandtell 2

HOE GAAT HET PRECIES IN ZIJN WERK?

Stap 1: Vraag of wij contact met hun mogen houden?

Stap 2: Ga naar de site van One for Christ.

Stap 3: Vraag waar hij of zij woont.

Stap 4: Laat de kerk(en) zien in de buurt.

Stap 5: Schrijf een kort mailtje naar de kerk met wat er gebeurd is.

Stap 6: Vraag of je ook een telefoonnummer mag achterlaten in de mail.

Stap 7: De kerk neemt contact op met de persoon.

Tenslotte kan je nazorg materiaal meegeven met daarbij de linken naar de site van One for Christ.

PROMOTIEMATERIAAL

Kerken hebben vaak evangelisatie materiaal om de ongelovigen te bereiken.
Het is mogelijk om op je evangelisatie materiaal naar deze website te wijzen.
Daarvoor zijn het logo’s en de QR code hieronder te downloaden.

GEVOEL VAN VERANTWOORDELIJKHEID

Op mijn 30e kreeg ik een verlangen om Jezus bekend te maken. Met al mijn moed ging ik de straat op en begon ik te doen wat ik voelde. Het moment kwam eraan dat ik voor het eerst genezing ging uitspreken voor een moeder en haar dochter, terwijl ik mijn handen op de rug plaatste genazen zij. Zij kozen voor een leven met Jezus en zo ging ik door heel mijn land. Altijd als ik op een nieuwe locatie kwam vroeg ik aan mensen of hier een kerk was, want ik voelde een verantwoordelijkheid om nieuwe gelovigen niet aan hun lot over te laten. 

Dylan de Bruin

Oprichter One for Christ