Feestvieren met anderen gelovigen

Als het goed is, ben je uitgenodigd om naar een feestelijke bijeenkomst van christenen te komen. Maar waar Jezus is daar kan het onmogelijk saai zijn. Hij is de meest interessante en liefdevolle persoon die er bestaat en als Hij zich laat zien en horen dan bruist die plaats van leven. 

We willen je echt aanmoedigen om te komen! Je bent nu een deel van de familie van God en we willen graag met je kennismaken. We zien uit naar je komst, je bent van harte welkom!!!

Wat doen we op zondagmorgen? In de eerste plaats vieren we feest, want het is feest om te weten dat God je Vader is, dat Hij van je houdt en dat je eeuwig leven gekregen hebt. Allemaal redenen voor een feestje!

In de hemel vieren ze trouwens ook regelmatig feest! Iedere keer als iemand bij Jezus gaat horen, wordt er feest gevierd in de hemel. Vandaag toen jij je leven aan God gaf, was er dus feest in de hemel en jij was de reden!

Er wordt livemuziek gemaakt en er wordt gezongen en gedanst. Iedereen geeft op zijn eigen manier uitdrukking aan zijn liefde voor God. De Bijbel noemt dat God aanbidden. Het is heerlijk om daar deel van te zijn, maar je mag in het begin ook lekker toekijken en gewoon eens zien wat er allemaal gebeurt. Het is zo heerlijk dat je bij God jezelf mag zijn. Hij accepteert je zoals je bent en houdt van je! En wij accepteren je ook zoals je bent. Kom en wees jezelf!

Verder wordt er gebeden en krijg je onderwijs uit de Bijbel. Het mooie is dat God op die momenten vaak rechtstreeks en heel persoonlijk tegen ons spreekt. Ook dat is geweldig om mee te maken.

Dus zet je over je schroom heen en kom! Wij zien ernaar uit om je welkom te heten en je te leren kennen!!

Gezonde relaties opbouwen met anderen

In dit filmpje vertelt Stef Schagen over hoe je gezonde relaties kunt opbouwen. Met je vrienden, andere christenen en met God.