Het grote avontuur met God

Er is nog een stap die je de komende tijd mag maken als je wilt als je wilt dat je relatie met God sterk wordt. Je mag je laten dopen. In de Bijbel staat: “Bekeer je, laat je dopen en word vervuld met de Heilige Geest”.

Bekering betekent van richting veranderen.  Dat heb je vandaag gedaan: je leefde zonder God en vandaag heb je besloten van richting te veranderen en met Hem te gaan leven. De Heiligen Geest kwam in je wonen en geeft je de zekerheid in je hart dat je een kind van God bent geworden. Om te bevestigen dat je helemaal nieuw bent geworden, heeft God de doop ingesteld. Dopen betekent letterlijk ondergedompeld worden. Je gaat even onder in het water van de doop bad om te symboliseren dat je oude leven voorbij is en dat je nieuwe leven begonnen is. Toch is het meer dan alleen maar een symbool. Het brengt een grote verandering in je leven teweeg.

Je begrijpt ondertussen wel dat het leven met God verre van saai is. Het is een avontuur en een ontdekkingsreis. Zoals de titel van dit boekje al zegt: je leven zal nooit meer hetzelfde zijn! Het avontuur met God is begonnen.

Weken, maanden, jaren vanaf nu zul je terugkijken naar deze dag en zeggen: Dat was de dag waarop alles anders werd, want op die dag kwam ik tot geloof in Jezus en vanaf die dag was ik nooit meer dezelfde!

Ik was een zondaar, maar die dag werd ik een kind van God. Ik was op weg naar een eeuwigheid zonder God, maar die dag ontving ik het eeuwige leven als een geschenk uit de hand van God. Mijn hart was leeg en ik had geen doel in mijn leven, maar die dag kwam de Heiligen Geest in mijn hart en begon ik te leven voor God.

Nooit meer dezelfde!!!

Hoe nu verder?

In het laatste filmpje wat we willen tonen vertelt Daniel Pasterkamp meer over hoe nu verder. Wij geloven namelijk dat God een plan heeft met jouw leven. En dat je richting die bestemming mag gaan wandelen.

Wil je meer filmpjes bekijken?

We willen onze vrienden van de Frontrunners Bijbelschool enorm bedanken dat we gebruik mochten maken van hun filmpjes. Mocht je nou nog meer filmpjes willen bekijken. Kan dat via de button hieronder

Meer filmpjes bekijken