INFORMATIE VOOR KERKEN

GEVOEL VAN VERANTWOORDELIJKHEID

Op mijn 30e kreeg ik een verlangen om Jezus bekend te maken. Met al mijn moed ging ik de straat op en begon ik te doen wat ik voelde. Het moment kwam eraan dat ik voor het eerst genezing ging uitspreken voor een moeder en haar dochter, terwijl ik mijn handen op de rug plaatste genazen zij. Zij kozen voor een leven met Jezus en zo ging ik door heel mijn land. Altijd als ik op een nieuwe locatie kwam vroeg ik aan mensen of hier een kerk was, want ik voelde een verantwoordelijkheid om nieuwe gelovigen niet aan hun lot over te laten. 

Dylan de Bruin

Oprichter One for Christ

WAT IS ONE FOR CHRIST?

One for Christ zorgt voor éénheid in het verspreiden van het Evangelie en bied nazorg voor de oogst. Evangelisatie-teams komen in contact met personen uit verschillende plaatsen en zelfs andere landen. One for Christ is de oplossing voor mensen die zijn aangeraakt door Jezus en aan hun lot worden overgelaten. Iedereen kan met One for Christ bereikt en opgevangen worden. Hoe meer we samenwerken hoe effectiever wij met z’n allen zullen zijn.

WAT KUNT U ALS GEMEENTE BETEKENEN?

De Bijbel zegt dat onze vijand klaarstaat om het pas gezaaide zaad te roven. De kerk heeft een belangrijke rol om dit te voorkomen. De kerk ontvangt een kort verhaaltje, telefoonnummers en e-mailadressen van personen die uit hun regio komen die zijn aangeraakt door de Heilige Geest. De kerk kan hiermee actief nieuwe gelovigen en geïnteresseerden uitnodigen en bezoeken.

Als kerk is het mogelijk om actief op deze site te staan met een omschrijving, foto’s en link naar de kerksite. Neem hiervoor contact met ons op