ALS KERK ONDERDEEL WORDEN VAN ONE FOR CHRIST

We hebben de visie om de hele wereld te verbinden met One for Christ zodat echt iedereen waar ook ter wereld gekoppeld kan worden zelfs over de grenzen naar andere werelddelen. We gaan voor een sterk samenwerkend Lichaam wat krachtig zal zijn in de éénheid van Christus.

Wij vragen aan de kerken een bijdrage om dit gehele project te kunnen realiseren en ook gratis aan te kunnen bieden aan geloofsgemeenschappen over de hele wereld.

Het is een project wat gedragen wordt door sponsoring. Wij vragen een vast sponsorbedrag van €25,- p. maand om dit project te kunnen laten draaien en verder uit te bouwen, zodat wij straks met de hele wereld verbonden zijn. Er zijn ook kerken die het financieel niet kunnen bijdragen en wij willen niemand buitensluiten om die financiële redenen.

HOE WERKT HET PRECIES?

Als kerk wordt u zichtbaar geplaatst op de kaart van One for Christ. Deze kaart is zichtbaar is op de website en op de One for Christ  app. Op deze manier komt uw kerk automatisch naar voren als er iemand uit uw omgeving gewonnen wordt. Ook is het mogelijk om uw kerk te selecteren om personen aan u te verbinden. Hierdoor kan iedere persoon die het Evangelie deelt uw kerk vinden. Op deze wijze is nazorg gegarandeerd en kan het discipelen door u gestart worden. 

Als uw kerk op de kaart van de site en de app wordt aan gevinkt is het volgende zichtbaar. Uw logo en de naam van uw kerk. Dit is tevens ook de link naar uw eigen website van de kerk. Achter de knop met meer informatie komt uw intro tekst van de kerk en contact gegevens voor de geïnteresseerden.

  

VOORDELEN ALS KERK

  • Als kerk zichtbaar op de kaart van One for Christ
  • Mensen krijgen uw kerk te zien op basis van locatie of voorkeur
  • Zichtbaar op de website én op de One for Christ app.
  • Een eigen persoonlijke kerkpagina met daarop meer informatie
  • Makkelijk en snel vindbaar voor iedereen die het Evangelie bekend maakt.

MELD U HIERONDER AAN ALS KERK

Indien u zich als kerk wilt aanmelden dient u het formulier hieronder in te vullen.
U wordt dan automatisch doorgeleid naar uw bankomgeving om de automatische incasso te autoriseren.