MEER INFORMATIE VOOR KERKEN

We hebben de visie om de hele wereld te verbinden met One for Christ zodat echt iedereen waar ook ter wereld gekoppeld kan worden zelfs over de grenzen naar andere werelddelen. We gaan voor een sterk samenwerkend Lichaam wat krachtig zal zijn in de éénheid van Christus.

Wij vragen aan de kerken een bijdrage om dit gehele project te kunnen realiseren en ook gratis aan te kunnen bieden aan geloofsgemeenschappen over de hele wereld.

Het is een project wat gedragen wordt door sponsoring. Wij vragen een vast sponsorbedrag van €25,- p. maand om dit project te kunnen laten draaien en verder uit te bouwen, zodat wij straks met de hele wereld verbonden zijn. Er zijn ook kerken die het financieel niet kunnen bijdragen en wij willen niemand buitensluiten om die financiële redenen.

DRIE KEUZEMOGELIJKHEDEN OM MEE TE DOEN

Indien u zich als kerk wilt aanmelden dient u het contact formulier in te vullen.

Automatische Incasso

De voordelen waarom wij het liefst werken met automatisch incasso.

  • U heeft geen omkijk en het bespaart ons heel veel tijd.
  • Ook kunnen wij door de automatische incasso verstandig besluiten nemen om te groeien door de zekerheid die wij hebben.

Maandelijks overschrijven

U maakt iedere maand automatisch het bedrag naar ons over.

Wij respecteren de keuze dat u zelf iedere maand de donatie doet. Uit onze ervaring is gebleken dat het per ongeluk vergeten kan worden. Ons advies is om deze sponsoring vast te leggen bij uw bank.

Helaas hebben sommigen kerken door omstandigheden geen budget. Daarom vragen we om een jaarlijkse gift naar draagkracht van die kerk.

Op deze manier kan iedereen deelnemen en zijn wij samen One for Christ. Elke gift helpt mee en maakt het verschil.