VISIE

One for Christ is in het leven geroepen om samen te werken met geloofsgemeenschappen om mensen te bereiken met het Evangelie en ze te verbinden met de lokale gemeente.

Hiermee geven wij gehoor aan Matheus 28:18-19 “verkondig het Evangelie en maak van hen tot Mijn discipelen en leer hen te doen wat ik jullie geleerd heb”.

AANBEVELINGEN

STRATEGIE

Door een samenwerkingsverband te vormen die bestaat uit kerken en Evangelie verspreiders om de oogst binnen te halen en die te verbinden aan de lokale kerk.

SAMEN

Juist nu is het de tijd om de handen ineen te slaan en samen sterk te staan als Evangelie verspreidende bedieningen en organisaties die vooropgaan om mensen te redden.

Lees Meer »

WINNEN

Steeds meer christenen gaan samenwerken met de Heilige Geest om het Evangelie bekend te maken. We zien hierdoor een toename van kracht en profetische evangelisatie, waardoor mensenlevens voorgoed veranderen. 

Lees Meer »

VERBINDEN

De oogst is groot en om iedereen een plaats te geven binnen het Lichaam van Christus hebben wij van stichting One for Christ de “OFC connect app” in het leven geroepen.

Lees Meer »

44 Personen gewonnen en verbonden