Wordt ook sponsor voor het prachtige zendingswerk van Dylan de Bruin

Wordt een maandelijkse sponsor, zodat ik gerichter kan plannen aan missies.

De uitdaging om Jezus wereldwijd verder bekend te maken wordt steeds groter. Dankzij jouw gebeden en support helpt dit mij voor de geestelijke en praktische doorbraken. De gebieden waar ik actief in ben zijn zwaar met bijzondere omstandigheden. Iedere gift is daarom welkom en ik wil jou vragen om maandelijkse supporter te worden om deze zware last lichter te maken.

Stichting One for Christ heeft een ANBI status.

Gebeden en financiële support zorgen ervoor dat wij samen in het zendingswerk staan.

Nederland

In Nederland ga ik door de straten om voor mensen te bidden. Hier zie ik de mooiste wonderen en keuzes voor Jezus plaatsvinden. Daarnaast train anderen om ook op deze wijze het Evangelie te verspreiden.

Pakistan

De Christenvervolging in dit land is erg groot en onder deze moeilijke, zware omstandigheden verplaats ik mij in het geheim naar de afgelegen gebieden om de mensen daar met het “Goede Nieuws” te bereiken. Hier houden wij ook kleinschalige campagnes van +- 2000 man. De gezinnen voorzien wij van Bijbels. Het is een voorrecht om met de fakkel van opwekking anderen weer aan te steken.

Filipijnen

Hier zijn veel sektarische, misleidende religies en Christenvervolging. De afgelegen dorpen in de bergen van de jungle zijn vaak alleen te voet bereikbaar. Op de meeste plaatsen is honger. Daarom delen ik voedsel uit tijdens deze campagnes, waarbij ik +- 500 man. (+- 100 gezinnen) bereik.

Siberië

Dit rauwe gebied heeft nog zoveel plaatsen waar geen Christenen zijn. Tijdens onze laatste reis hielden we conferenties en werden er plannen gemaakt om Jezus dieper in Siberië gebied te krijgen. Helaas door de oorlog in Ukraine moeten we wachten.